Je kijkt soms je ogen uit, als je ziet wat sommige mensen wel niet meer een jetski kunnen. Salto’s, barrel Rolls en ga zo maar door. Het is misschien iets te hoog gegrepen deze tricks en helemaal met een standaard jetski. Maar gelukkig zijn er genoeg andere trucs die wel goed te doen zijn met een standaard jetski of als beginner. In deel 1 hebben we het duiken met een jetski onder de loep genomen, kan deze al? Dan gaan we nu verder met deel 2, een fontein maken met een jetski.  In deel twee gaan we kijken hoe je fontein maakt met je jetski. Uiteraard hebben wij ook weer een video gevonden die het een en ander beter uitgelegd.

Fontein maken met een jetski

We hebben weer een aantal stappen die je moet volgen en dit keer ook een zeer gedetailleerd filmpje gevonden, zodat het helemaal goed gaat komen. Wij raden bij het gebruiken van de trick het gebruik van een bilgepomp aan

  1. Vaar op een tempo dat de jetski goed in plane is en je voelt dat deze stabiel op het water ligt. Niet te hard en niet te zacht. De beginpositie is op je knieën.
  2. Je houdt nu met je rechterhand het gas ingedrukt zodat je ongeveer dezelfde snelheid blijft varen, leg je borst op het ‘hoofdkussen’ en pak met linkerhand de rechterzijkant van de jetski beet.
  3. Maak nu een draai zodat je achterste voren op de jetski komt te zetten en pak ondertussen het gas over met je linkerhand.
  4. Laat je benen in het water zakken(hierdoor gaat de punt zakken en komt de achterkant uit het water) Als je nu gas geeft zal je zien dat je een flinke fontein maakt.
  5. Oefening baart kunst, in het begin gaat het allemaal wat houteriger maar als je het eenmaal onder de knie hebt draai je zeer snel.

Onderstaand nog een video en foto’s om het duidelijker te maken.

fontein jetski trickfontein tricks jetskibasis tricks jetskibasis tricks jetski fontein

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.