Wat kan je verwachten van Watersport Today de komende weken? We hebben weer een aantal leuke onderwerpen klaar staan voor de komenden weken. Waaronder: productreviews, een handleiding, informatie over de nieuwe modellen en algemene nieuwtjes in de Jet-wereld. 

Productreview: Jobe Ruthless handschoenenJobe Ruthless handschoenen binnenkort op Watersport Today

Komende weken komt er een product review voor de Jobe Ruthless handschoenen. Zijn deze handschoenen echt zo goed als er gezegd wordt? Wat is verschil van deze handschoenen met andere handschoenen? Je leest het binnenkort!

Productreview: Odi grips handvatten voor de Jetski of Waterscooter

Je ziet ze veel voorbij komende de Odi-grips op een jetski. Waar komt het succes van deze handvatten vandaan? Je leest het binnenkort op Watersport Today

Handleiding: Side-rails monteren van Hydro-TurfHydro turf side rails binnenkort op Watersport Today

Een Hydro-Turf Side Rails ziet er ten eerste zeer goed uit en ten tweede biedt het vele voordelen voor het freestylen. Maar hoe monteer je deze precies? Binnenkort publiceren wij een uitgebreide handleiding, zodat het voor iedereen mogelijk wordt deze Side-rails te monteren, mocht er interesse in zijn.

Wij gaan weer aan de slag, heb je zelf leuke ideeën die je graag op site wilt zien? Laat ze dan horen en dan gaan wij ermee aan de slag!

 

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.