Grip is wat we willen op je machine, tijdens een grote sprong uitglijden is iets wat we willen voorkomen! Daarbij zijn matten van een paar jaar oud vaak verkleurd en lelijk geworden. Of niet de kleur die je wilt? Gelukkig zijn deze matten hartstikke makkelijk te wisselen!

Hydro turf

Onze uitkomst hierin is bijvoorbeeld Hydro-Turf, een begrip in de USA!Hydro Turf matten De Hydro-Turf matten zijn in allerlei kleuren en patronen verkrijgbaar, voor ieders wat wils. Deze matten zien er niet alleen veel beter uit, ze geven je ook nog veel meer extra grip!

Het monteren van de matten is helemaal niet moeilijk. Het is een kwestie van de oude matten eraf halen, alles goed schoonmaken en ontvetten. Soms moeten de oude matten doordat ze met popnagels vastzitten uitgeboord worden. Vul de gaatjes op met kit voor de zekerheid dat er geen water in kan komen. Hierna kan je de nieuwe matten netjes uitmeten op welke plek ze moeten komen en plakken maar!

Je zult zeker een blikvanger zijn op het strand omdat dit ook de looks en exclusiviteit van je waterscooter of jetski verbeterd!

Verschillende kleuren Hydro-Turf

Natuurlijk is er voldoende keuze aan kleuren voor je Hydro-Turf matten, ga voor de veilige kleur zwart of wil jij er uitblinken op het strand? Hieronder staan de kleuren waarin je de Hydro-Turf kan aanschaffen. Je kan niet meer zeggen dat je kleur er niet tussen zit.
Hydro-Turf matten kleur

 Er kan ook gekozen worden voor twee kleuren! Let op: de kleuren met een * erachter zijn iets minder slijtvast. Deze kleuren vervagen dus iets sneller.

Hydro turf mat kleur

 Ben jij overgehaald om Hydro-Turf op je waterscooter te gaan monteren? Wij zien graag de foto’s als je al Hydro-Turf op je waterscooter hebt! Heb je nog vragen of een leuke toevoeging, laat dan hieronder een bericht achter of stuur een e-mail.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.