BRP lanceert 1 dag na 1 april de Sea-Doo SAR, iets wat in het begin een verlate 1 april grap lijkt te zijn blijkt nu toch waar te zijn. Seadoo heeft met deze nieuwe waterscooter een zeer stevige machine neergezet voor bijvoorbeeld de reddingbrigades. De Seadoo SAR is zo robuust gebouwd dat deze ingezet kan worden in zeer extreme omstandigheden. Denk aan ruige wateren en zwaar weer.

Specificaties Sea-Doo Sar

De Sea-Doo SAR is uitgerust met een betrouwbare 4-takt motor met maarliefst 1,494cc. Deze reddingswaterscooter biedt ruimte voor 3 personen en kan een gewicht aan tot maximaal 295 kg. De brede romp en de dubbele sponsons van deze Sea-Doo zorgen voor een uiterst stabiele waterscooter, wat vooral in gevaarlijke en ruige omstandigheden een noodzaak is. Ook is de SAR nog uit te breiden met een reddings-slee voor achter de waterscooter. Wat je al vaker achter reddingswaterscooters ziet.

[quote style=”1″] The SAR watercraft truly goes the extra mile. Because when lives are hanging in the balance, every detail counts – SeaDoo [/quote]

Sea-Doo SAR

Of de Sea-Doo SAR ook in Nederland verkocht gaat worden en wat hier de prijs van wordt is nog niet bekend. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat deze waterscooter uitgerold gaat worden in Canada en nog niet in Nederland. Maar we wachten het af en als we meer nieuws hebben horen jullie het ook!

Bron: BRP

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.